Brudemakeup i Århus

Udover at style brudehår på den store dag, har jeg også ofte arbejdet som makeup artist for bruden. Jeg er uddannet makeup artist, og har stor erfaring med at lægge professionel makeup, der kan holde en hel bryllupsfest igennem. Jeg har tilegnet mig utallige tips, tricks og teknikker, der gør makeuppen både flatterende og naturlig, men samtidig noget helt særligt til denne store dag.

Læs videre

Brudehårsopsætning i Århus N

At stå bud er en helt særlig ting, og der er tit mange forventninger til, hvordan den store dag skal forløbe. Når dagen kommer, skal alt fungere optimalt og løbe planmæssigt af staben – og så er det rart at have nogle eksperter i baghånden, som kan hjælpe med at få alle detaljerne til at spille. Her kommer jeg ind i billedet; jeg har i mange år assisteret brude i forbindelse med den store dag, både længe før dagen, og på selve dagen. Sammen har vi lagt en plan for, hvordan hår og makeup kunne komplementere brudekjolen og resten af brylluppet.

Læs videre

Beskyttelse af håret i vinterkulden

Vinteren nærmer sig med hastige skridt, og med den kommer også et øget behov for fugtgivende pleje af håret. Er du i tvivl om, hvordan du bedst beskytter dit hår i vintermånederne, giver vi hos Frisør Christian Montez dig her vores bedste bud på, hvordan du bevarer en sund og glansfuld hårpragt – hele året rundt.

Læs videre

En klipning der passer til din hovedform

Har du prøvet at gå ind til frisøren med et billede af din foretrukne Hollywood-stjerne og hans/hendes fantastiske hår, men komme hjem med en frisure, der hverken gør noget godt for dig eller dit hår? Fænomenet skyldes ganske enkelt, at ikke alle frisurer passer til alle ansigtsformer. Hos Frisør Christian Montez giver vi dig her en kort oversigt over, hvilke frisurer du bør overveje, alt efter hvilken form dit ansigt har.

Læs videre

Kontakt

Frisør Christian Montez
Søndergade 16
8382 Hinnerup
Tlf: 86 91 19 01

Overlay

Overlay

Åbningstider

Mandag Lukket
Tirsdag 09.00 – 20.00
Onsdag 08.00 – 20.00
Torsdag 09.00 – 20.00
Fredag 09.00 – 18.00
Lørdag 09.00 – 14.00 
Søndag LUKKET

Åbningstiderne er vejledende,og kan variere

Ved festlige lejligheder kan der tilbydes udvidede åbningstider

Find vej

×
Book tid
Ring
Menu