Brudehårsopsætning i Århus N

At stå bud er en helt særlig ting, og der er tit mange forventninger til, hvordan den store dag skal forløbe. Når dagen kommer, skal alt fungere optimalt og løbe planmæssigt af staben – og så er det rart at have nogle eksperter i baghånden, som kan hjælpe med at få alle detaljerne til at spille. Her kommer jeg ind i billedet; jeg har i mange år assisteret brude i forbindelse med den store dag, både længe før dagen, og på selve dagen. Sammen har vi lagt en plan for, hvordan hår og makeup kunne komplementere brudekjolen og resten af brylluppet.

Jeg er der både før og på dagen

Har man som brud en meget specifik ide om, hvordan hår og makeup skal være, kan håret blive klippet, farvet og behandlet i god tid inden festlighederne går i gang, og hvis der er lyst og behov kan jeg i min kapacitet som professionel makeup artist også lave en gennemgang af, hvilket makeup-look vi vil opnå. På selve dagen står jeg klar til at gøre bruden smuk, glad og tilfreds, og det er altid en stor oplevelse for mig, at assistere på denne dag. Er der brudepiger, som også skal styles, er jeg selvfølgelig også klar til at hjælpe med det.

Jeg hjælper gerne med inspiration

Hvis du er i tvivl om, hvad der klæder dig, eller hvilken stil du egentlig kan lide og drømmer om, når du skal stå brud, kan vi sammen finde frem til det look, som vil gøre dig glad, og få dig til at føle dig godt tilpas og smuk på din store dag. Jeg har stor erfaring, både med brudehår og brudemakeup, og har derfor en masse ideer til brudehårsopsætning. Sammen kan vi uden tvivl finde frem til det helt rigtige look.

Skal du snart stå brud, er du meget velkommen i min salon i Hinnerup. Så kan vi tage en snak om, hvad du kunne tænke dig. Du kan også se lidt mere om, hvilke produkter jeg bruger både til farvning af hår og styling af hår og hvilken makeup jeg bruger til at style brude.

Kontakt mig i dag for en samtale om hvordan jeg kan assistere ved dit bryllup.

Kontakt

Frisør Christian Montez
Søndergade 16
8382 Hinnerup
Tlf: 86 91 19 01

Overlay

Overlay

Åbningstider

Mandag 9.00-20.00
Tirsdag 9.00-20.00
Onsdag 10.00-20.00
Torsdag 9.00-20.00
Fredag 9.00-17:30
Lørdag 8.00-13.00
Søndag LUKKET

Åbningstiderne er vejledende, og kan variere

Ved festlige lejligheder kan der tilbydes udvidede åbningstider

Find vej

×
Ring
Book tid
Menu

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk