Brudemakeup i Århus

Udover at style brudehår på den store dag, har jeg også ofte arbejdet som makeup artist for bruden. Jeg er uddannet makeup artist, og har stor erfaring med at lægge professionel makeup, der kan holde en hel bryllupsfest igennem. Jeg har tilegnet mig utallige tips, tricks og teknikker, der gør makeuppen både flatterende og naturlig, men samtidig noget helt særligt til denne store dag.

Fremhævelse af naturlig skønhed

Det vigtigste i mit arbejde som makeup artist er, at kunden føler sig godt tilpas og hjemme i det look, der laves. Hvis du ikke føler dig godt tilpas, og ikke føler dig som dig selv i din makeup, så er den ikke til megen hjælp. Makeup skal fremhæve din naturlige skønhed, ikke forsøge at skjule dit ansigt. Jeg finder især med brude, at det allermest flatterende look er et naturligt, glødende og friskt look, som er tidløst, og som man aldrig vil se tilbage på og fortryde.

Makeup der kan holde til det hele

Når det kommer til brudemakeup er holdbarhed også en vigtig faktor. Der vil være tårer, kys, dans og mange andre situationer, hvor pulsen og følelserne eskalerer. Derfor bruger jeg en del energi på, at den makeup jeg lægger, kan klare de store festligheder. Det sidste man skal tænke på som brud er, om ens mascara er røget af under en tårevædet tale, eller om læbestiften sidder på hagen! Når den store dag kommer, og nerverne sidder uden på tøjet, er det rart at have en professionel ved hånden, som kan tage sig af alle den slags små detaljer.

Lad os tage en snak om dit brudelook

Har du en særlig ide til, hvordan du gerne vil se ud, når du skal stå brud, er du meget velkommen til at besøge mig i min salon i Hinnerup, Århus N. Så kan vi sammen snakke om, hvad du kunne tænke dig, og lægge en plan for, hvordan din brudemakeup skal se ud. Du kan også læse videre om mit arbejde med brudehår, og se, hvilke makeup-produkter jeg ofte bruger i mit arbejde som makeup artist.

Jeg ser frem til at se dig til en snak om dit brudelook.

Kontakt

Frisør Christian Montez
Søndergade 16
8382 Hinnerup
Tlf: 86 91 19 01

Overlay

Overlay

Åbningstider

Mandag 9.00-20.00
Tirsdag 9.00-20.00
Onsdag 10.00-20.00
Torsdag 9.00-20.00
Fredag 9.00-17:30
Lørdag 8.00-13.00
Søndag LUKKET

Åbningstiderne er vejledende, og kan variere

Ved festlige lejligheder kan der tilbydes udvidede åbningstider

Find vej

×
Ring
Book tid
Menu

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk